Advertisement

Αφγανισταν Ταλιμπαν : Ταλιμπαν Αφγανισταν / Law Order / Jun 28, 2021 · ταλιμπαν ... - Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην.

Αφγανισταν Ταλιμπαν : Ταλιμπαν Αφγανισταν / Law Order / Jun 28, 2021 · ταλιμπαν ... - Tον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν πήραν οι ταλιμπάν, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι εγκατέλειψε τη χώρα, σύμφωνα με ανώτερους διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην.. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021.

Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Αφγανός που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν.

Αφγανιστάν: Πολύνεκρες επιθέσεις Ταλιμπάν - ανταρτών κατά ...
Αφγανιστάν: Πολύνεκρες επιθέσεις Ταλιμπάν - ανταρτών κατά ... from images32.inewsgr.com
Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του. Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από.

Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε.

Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. «έχουμε τον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, shail shaheen, στη γραμμή. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν τελείωσε, αναμένουμε αποχώρηση των ξένων δυνάμεων. Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Αφγανός που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη.

Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν τελείωσε, αναμένουμε αποχώρηση των ξένων δυνάμεων. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε.

Seriously! 36+ Facts About Ταλιμπαν! Moving air, light ...
Seriously! 36+ Facts About Ταλιμπαν! Moving air, light ... from lh5.googleusercontent.com
Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος». Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. Οι ταλιμπάν ανακοίνωσαν πως ο πόλεμος τελείωσε στο αφγανιστάν αφού κατέλαβαν το προεδρικό μέγαρο στην καμπούλ, ενώ οι δυτικές χώρες προσπαθούν σήμερα να απομακρύνουν τους πολίτες. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Μπήκαν σήμερα αντάρτες ταλιμπάν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν καμπούλ, όπως δήλωσε ο αξιωματούχος του υπουργείου εξωτερικών, την ώρα που οι ηπα εκκένωναν διπλωμάτες από την.

Ο πόλεμος στο αφγανιστάν τελείωσε, αναμένουμε αποχώρηση των ξένων δυνάμεων.

Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Δύο αξιωματούχοι των ταλιμπάν δήλωσαν στο reuters ότι δεν θα υπάρξει μεταβατική κυβέρνηση στο αφγανιστάν και ότι η οργάνωση αναμένει την πλήρη ανάληψη της εξουσίας, λίγο μετά την. Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Αφγανός που προσπαθεί να εισέλθει στο χώρο του αεροδρομίου της καμπούλ, για να φύγει από τη χώρα, δέχεται τα πυρά μαχητή των ταλιμπάν. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν. Oι ταλιμπάν έδωσαν χθες (14.08.2021) στη δημοσιότητα ένα βίντεο, στο οποίο επιδεικνύουν αμερικανικά ελικόπτερα του αφγανικού στρατού στο αεροδρόμιο της κανταχάρ (νότια), μιας πόλης του. Η επέλαση των ταλιμπάν συνεχίζεται. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ χωρίς μάχη. Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Μαχητές των ταλιμπάν μπήκαν χθες κυριακή στην καμπούλ και ο αφγανός πρόεδρος άσραφ γάνι εγκατέλειψε το αφγανιστάν, για να αποφευχθεί, όπως είπε, «λουτρό αίματος».

Ελεύθερος τύπος newsroom13 αυγούστου 202113 αυγούστου 2021. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών. * τουλάχιστον πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν στο αεροδρόμιο της καμπούλ, απομακρύνσεις ρώσων και. Οι ταλιμπάν κινήθηκαν «προσεκτικά» καθώς παρατάχθηκαν περιμετρικά στις παρυφές της καμπούλ, απέφυγαν τις μάχες στο εσωτερικό της πρωτεύουσας του αφγανιστάν. .αφγανιστάν, οι ταλιμπάν άρχισαν να εισέρχονται στην καμπούλ, την οποία έχουν το associated press μετέδωσε ότι οι ταλιμπάν έχουν καταλάβει στο σύνολό τους τα σύνορα του αφγανιστάν.

Γαλλία: Το Παρίσι καλεί τους Γάλλους να φύγουν από το ...
Γαλλία: Το Παρίσι καλεί τους Γάλλους να φύγουν από το ... from images32.inewsgr.com
Παρελθόν η κυβέρνηση του αφγανιστάν. «έχουμε τον εκπρόσωπο των ταλιμπάν, shail shaheen, στη γραμμή. Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Πυρετώδεις διαβουλεύσεις για ειρηνική μεταβίβαση εξουσίας στους ταλιμπάν. Επειγόντως μεταφορά προσωπικού δυτικών πρεσβειών εκτός χώρας. Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται! Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Ανησυχία προκαλεί η προέλαση των ταλιμπάν στο αφγανιστάν, με την επίθεση στην καμπούλ να θεωρείται ζήτημα ημερών.

Οι ορδές από το αφγανιστάν έρχονται και το κράτος ετοιμάζεται!

Λίγο μετά την υποδοχή της κούκλας στην χίο, ξεκίνησαν τα γεγονότα με την ανάληψη της εξουσίας από τους ταλιμπάν, η οποία. Με την κατάληψη της οικονομία της αγοράς στην κούβα; Στον σκοταδισμό και την τρομερή καταπίεση των γυναικών επιστρέφει το αφγανιστάν, με την επάνοδο των ταλιμπάν στην εξουσία. Ντόμινο από την απόφαση των ήπα να αποσύρουν τις δυνάμεις τους. Οι ταλιμπάν είχαν σχεδόν φθάσει προ των πυλών της καμπούλ χθες παρασκευή, συνεχίζοντας την αδυσώπητη προέλασή τους στο αφγανιστάν, από όπου πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των. Οι ταλιμπάν ανέλαβαν ήδη την φύλαξη της ρωσικής πρεσβείας στην καμπούλ, δήλωσε σήμερα ο ειδικός απεσταλμένος του ρώσου προέδρου για το αφγανιστάν, ζαμίρ καμπούλοφ. Ο πόλεμος στο αφγανιστάν τελείωσε, αναμένουμε αποχώρηση των ξένων δυνάμεων. Οι ταλιμπάν πήραν τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου στο αφγανιστάν, δήλωσαν σήμερα δύο ανώτεροι διοικητές των ταλιμπάν που βρίσκονται στην καμπούλ, αφότου ο πρόεδρος ασφάρ γάνι. Ο suhail shaheen, ένας εκ' των εκπροσώπων των ταλιμπάν θέλησε να παρέμβει σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις και αποκάλυψε. Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο αφγανιστάν, μετά την άφιξη των ταλιμπάν στην καμπούλ. Απίστευτο βίντεο με ταλιμπάν να «εξαφανίζουν» γυναίκες από. Ηπα και ταλιμπάν αναμένεται να υπογράψουν σήμερα στη ντόχα συμφωνία βάσει της οποίας θα ξεκινήσει η αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το αφγανιστάν αλλά και οι διαφγανικές. Αντί να σταθούν στο πλευρό μας, στέκονται στο πλευρό των ταλιμπάν και τους δίνουν ακόμη περισσότερη δύναμη.

Posting Komentar

0 Komentar